Keresés
Keresési feltételek
A keresési feltétellel megegyező termékek
Készítményünk egyedi technológiára épülő vákuumszárítással készül, instant por formában kerül forgalomba. A speciális vákuumszárítási eljárásnak köszönhetően megmaradnak az eredeti íz, zamat és aroma, az illat és a színanyagok, valamint a vitaminok, a makro- és mikroelemek, és a biológiailag aktív összetevők döntő többsége, koncentrált formában.
Összetétel:
cékla sűrítmény 70%, sárgarépapor, maltodextrin
Termékeink egyedi technológiára épülő vákuumszárítással készülnek. A 100%-ban gyümölcsöt tartalmazó készítmény oldható szárazanyag tartalma háromszor magasabb, mint egy jó minőségű lekváré. A speciális vákuumszárítási eljárásnak köszönhetően megmaradnak az eredeti ízek, zamatok, aromák, az illat- és a színanyagok, valamint a vitaminok, a makro- és mikroelemek, és a biológiailag aktív összetevők döntő többsége, koncentrált formában.
Termékeink tartósítószerek, cukor valamint szintetikus adalékanyagok, színezékek hozzáadása nélkül készülnek.
Összetétel:
Áfonyapor, fekete-ribizli (áfonya sűrítmény, fekete-ribizli sűrítmény, maltodextrin)
Felhasználási javaslat:
A napi ajánlott mennyiséget, 2 evőkanál (15g) instant port keverjen el 1-2dl szénsavmentes vízben. Azonnal oldódik!
A dobozt használata után gondosan zárja vissza. Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Készítményeink egyedi technológiára épülő vákumszárítással készülnek, instant por formában kerülnek forgalomba. A speciális vákumszárítási eljárásnak köszönhetően megmaradnak az eredeti íz, zamat és aroma, az illat és a színanyagok, valamint a vitaminok, a makro- és mikroelemek, és a biológiailag aktív összetevők döntő többsége, koncentrált formában. Termékeink tartósítószerek, cukor valamint szintetikus adalékanyagok, színezékek hozzáadása nélkül készülnek.
Összetevők: zeller sűrítmény (50%), sárgarépa sűrítmény, maltodextrin.
Termékeink egyedi technológiára épülő vákuumszárítással készülnek. A 100%-ban gyümölcsöt tartalmazó készítmény oldható szárazanyag tartalma háromszor magasabb, mint egy jó minőségű lekváré. A speciális vákuumszárítási eljárásnak köszönhetően megmaradnak az eredeti ízek, zamatok, aromák, az illat- és a színanyagok, valamint a vitaminok, a makro- és mikroelemek, és a biológiailag aktív összetevők döntő többsége, koncentrált formában.
Termékeink tartósítószerek, cukor valamint szintetikus adalékanyagok, színezékek hozzáadása nélkül készülnek.
Összetétel:
Ananászpor homoktövissel (ananászsűrítmény, homoktövissűrítmény, maltodextrin)
Felhasználási javaslat:
2 evőkanál port keverjen el egy pohár vízben.