Termékek Menü

Keresés

Keresési feltételek

A keresési feltétellel megegyező termékek

Rendezés:
Nézet:
5.500 Ft
22.000,00 Ft/kg

Készítményünk egyedi technológiára épülő vákuumszárítással készül, instant por formában kerül forgalomba. A speciális vákuumszárítási eljárásnak köszönhetően megmaradnak az eredeti íz, zamat és aroma, az illat és a színanyagok, valamint a vitaminok, a makro- és mikroelemek, és a biológiailag aktív összetevők döntő többsége, koncentrált formában.

Összetétel:

cékla sűrítmény 70%, sárgarépapor, maltodextrin
 

5.000 Ft
20.000,00 Ft/kg

Termékeink egyedi technológiára épülő vákuumszárítással készülnek. A 100%-ban gyümölcsöt tartalmazó készítmény oldható szárazanyag tartalma háromszor magasabb, mint egy jó minőségű lekváré. A speciális vákuumszárítási eljárásnak köszönhetően megmaradnak az eredeti ízek, zamatok, aromák, az illat- és a színanyagok, valamint a vitaminok, a makro- és mikroelemek, és a biológiailag aktív összetevők döntő többsége, koncentrált formában.

Termékeink tartósítószerek, cukor valamint szintetikus adalékanyagok, színezékek  hozzáadása nélkül készülnek.

Összetétel:
Áfonyapor, fekete-ribizli  (áfonya sűrítmény, fekete-ribizli sűrítmény, maltodextrin)

Felhasználási javaslat:
A napi ajánlott mennyiséget, 2 evőkanál (15g) instant port keverjen el 1-2dl szénsavmentes vízben. Azonnal oldódik!
A dobozt használata után gondosan zárja vissza. Száraz, hűvös helyen tárolandó.

5.500 Ft
22.000,00 Ft/kg

Készítményeink egyedi technológiára épülő vákumszárítással készülnek, instant por formában kerülnek forgalomba. A speciális vákumszárítási eljárásnak köszönhetően megmaradnak az eredeti íz, zamat és aroma, az  illat és a színanyagok, valamint a vitaminok, a makro- és mikroelemek, és a biológiailag aktív összetevők döntő többsége, koncentrált formában. Termékeink tartósítószerek, cukor valamint szintetikus adalékanyagok, színezékek hozzáadása nélkül készülnek.

Összetevők: zeller sűrítmény (50%), sárgarépa sűrítmény, maltodextrin.

5.000 Ft
20.000,00 Ft/kg

Termékeink egyedi technológiára épülő vákuumszárítással készülnek. A 100%-ban gyümölcsöt tartalmazó készítmény oldható szárazanyag tartalma háromszor magasabb, mint egy jó minőségű lekváré. A speciális vákuumszárítási eljárásnak köszönhetően megmaradnak az eredeti ízek, zamatok, aromák, az illat- és a színanyagok, valamint a vitaminok, a makro- és mikroelemek, és a biológiailag aktív összetevők döntő többsége, koncentrált formában. 

Termékeink tartósítószerek, cukor valamint szintetikus adalékanyagok, színezékek  hozzáadása nélkül készülnek.

Összetétel:
Ananászpor homoktövissel (ananászsűrítmény, homoktövissűrítmény, maltodextrin)

Felhasználási javaslat:
2 evőkanál port keverjen el egy pohár vízben.